top of page

Meer vaste klanten.

Bijen op wintertros

De bijen van Bijenweelde bereiden zich, net als alle andere bijen, na de afgelopen mooie dagen nu echt voor op de winter. Ze gaan in een tros in de kast zitten. Dicht bij elkaar zodat ze een aangename warmte in stand kunnen houden. Hoe kouder het wordt hoe dichter ze op elkaar gaan zitten. We hebben goed in de gaten gehouden of ze voldoende voer hebben en of ze er gemakkelijk bij kunnen, want dat is ook belangrijk. Alles is ok, dus nu is het wat de bijen betreft wachten op het vroege voorjaar.

Krokusbollen

De komende weken gaan we weer een hoop Krokusbollen planten zodat de bijen in het voorjaar, als ze weer voorzichtig tevoorschijn komen, meteen stuifmeel en honing binnen kunnen halen.

Vaste klantenkring

Wij zijn zo blij dat we inmiddels een aardige vaste klantenkring in ons Bijenweelde winkeltje hebben opgebouwd. Enthousiaste mensen die iedere week in ons winkeltje komen omdat ze zeer tevreden zijn over onze producten en het ook nog eens heel gezellig vinden. Hartelijk dank daarvoor!

Nieuwe klanten

Maar we zijn ook heel blij dat steeds meer mensen ons winkeltje weten te vinden. Nieuwe klanten die eens komen kijken hoe ons winkeltje er nu eigenlijk uitziet en welke producten we hebben.

Nieuw in het assortiment

De komende periode zullen we ons assortiment gaan uitbreiden. Met bijzondere soorten thee, 100% natuurlijke fruitvulling en biologisch fruit in pot. En alles uiteraard van uitzonderlijke kwaliteit!

Graag tot ziens in ons winkeltje!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page