top of page

Biologische thee in het Bijenweelde winkeltje.

"Vrij ademen": Verzachtend en slijmoplossend kruidenmengsel, ondersteunt de luchtwegen. Ingrediënten: eucalyptus*, cichoreiwortel*, zoethout*, salie*, tulsi*, vlierbloesem*

"Lekker slapen": Ontspannend en rustgevend kruidenmengsel, bevordert een gezonde nachtrust. Ingrediënten: valeriaanwortel*, st. janskruid*, citroenmelisse*, venkel*, kamille*, lavendel*, korenbloem* ,

"Versterken": Weerstandverhogend, rijk aan echineacea en kruiden met hoog anti-oxidantengehalte. Ingrediënten: groene thee*, echinacea purpurea*, paardebloemkruid*, citroenverbena*, maretak*, lindebloesem*, vlierbloesem*,

"Rozenbottelthee": Rozenbottel. Friszuur van smaak. Ingrediënten: rozenbottel (rosae pseudofructus conc.)*

Exclusieve Oolong thee uit China:

"Rose-Green tea": Groene thee en rozenknoppen

"Xue Feng Ti Kuan Yin Tea": Een licht geoxideerde oolong thee. 30% van het blad is geoxideerd en 70 % is nog steeds groen. De naam Ti Kuan Yin, ook wel geschreven als Tie Guan Yin betekent ‘ijzere godin van genade’.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page